Boekingsformulier

De mail en whatsapp word niet dagelijks gelezen, dus houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor je een reactie krijgt. 

Boeken kan via dit formulier. Vul alles zo goed mogelijk in en wij zullen contact opnemen om samen de details door te nemen en een datum te prikken.

Onze eigen ontwerpen (flashes) hebben de voorkeur. Stuur een screenshot mee van de flash die je zou willen. Voor het vastzetten van je afspraak word er een aanbetaling van 50 euro gerekend. Zie Algemene informatie voor de voorwaarden.Heb je een exacte datum in gedachten? Zet dit bij de extra opmerkingen onderaan dit formulier. Dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Eventuele uitvallers worden gecommuniceerd op de social media pagina’s.  Wij behouden ons  het voorrecht om afspraken te weigeren. Dit kan meerdere oorzaken hebben; ik vind het idee/ontwerp niet bij mij passen, ik denk dat je bij een andere artiest of shop beter op je plek bent, je tattoo idee valt niet binnen mijn mogelijkheden. Bij het niet betalen van de aanbetaling, word je afspraak niet vastgezet, en kan de plek door iemand anders gereserveerd worden. Lees  alle voorwaarden  terug op de website bij Algemene informatie.