Boekingsformulier

De mail en whatsapp word niet dagelijks gelezen, dus houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor je een reactie krijgt. 

Er kan vanaf 1 december geboekt worden voor 2024!

Boekingen gaan uitsluitend via onderstaand  formulier zodra de agenda open is. . Vul alles zo goed mogelijk in en ik zal contact opnemen om samen de details door te nemen en om een datum te prikken.

Mijn eigen ontwerpen (flashes) hebben de voorkeur. Stuur een screenshot mee van de flash die je zou willen. Voor het vastzetten van je afspraak word er een aanbetaling van 50 euro gerekend. Zie Algemene informatie voor de voorwaarden.

Zodra de agenda open is, vind je hier het boeking formulier. 
Helaas is de agenda op dit moment gesloten.

Zodra het kwartaal vol is, gaat de agenda weer dicht. Eventuele uitvallers worden gecommuniceerd op de social media pagina’s.  Ik behoud mij het voorrecht om afspraken te weigeren. Dit kan meerdere oorzaken hebben; ik vind het idee/ontwerp niet bij mij passen, ik denk dat je bij een andere artiest of shop beter op je plek bent, je tattoo idee valt niet binnen mijn mogelijkheden. Bij het niet betalen van de aanbetaling, word je afspraak niet vastgezet, en kan de plek door iemand anders gereserveerd worden. Lees  alle voorwaarden  terug op de website bij Algemene informatie.

Ik werk meestal op woensdag tot en met zaterdag.

Houd mijn verhalen in de gaten op Instagram en Facebook of en waar ik aanwezig ben die dag!

Tattoo Jolijn

info@tattoojolijn.nl

0621123398

www.tattoojolijn.nl